Matriculacions Curs 2017-2018: Escola de Música (Pintor Cabrera 119): Dilluns a divendres de 17 a 20:30 hores Tel: 965 524 235 (De dilluns a divendres de 17 a 20:30 hores) escolamusica@uniomusical.com ESPECIALITATS: Jardí Musical (3-5 anys) Iniciació musical (6-7 anys) Escola d'adults (grup específic per a la formació musical d'adults) Percussió corporal Música moderna Llenguatge Musical:   - Entonació   - Rítmica   -[...]

El proper diumenge 9 de juliol a les 19:00 hores us esperem a tots al Circulo Industrial d'Alcoi, on podreu gaudir de música de Gonzalo Barrachina i poemes de Joan Valls interpretats per Pilar Almeria Serrano i Juli Mira, dins del cicle de concerts de la XXII Campanya de Música als Pobles. No falteu!!!    

Publicada la convocatòria de les Beques Bankia 2017/2018 per als alumnes d'escoles de música. Teniu fins al 7 de juliol per tramitar la solicutud. Més informació: http://www.bankiaescoltavalencia.es/    

Esteu tots convidats als propers concerts dins del XIV programa d'intercanvis musicals 2017, en els que participarà la nostra banda jove junt amb la banda jove de la Societat Musical "Mestre Orts" Gaianes el proper diumenge 25 de juny. Horari: -11:30h en l'Àgora d'Alcoi. -19:30h en la Casa de la Cultura de Gaianes. Us esperem!!!  

Ahir la Societat Unió Musical d'Alcoi va participar a les festes de moros i cristians d'Elda, acompanyant a la Comparsa Moros Musulmanes. Al Facebook podeu trobar algunes imatges:

L'Escola de Música de la Societat Unió Musical d'Alcoi ha participat en l'encontre que enguany ha tingut lloc a Planes.  

Des de la Societat Unió Musical d'Alcoi volem felicitar al nostre amic i company Ignasi Domènech Ramos, que ahir (27-04-2017) va aconseguir una plaça a la Südwestdeutsche Philharmonie Konstanz com a solista de percussió i timbals.

17/04/2017:      Aquest matí hem acompanyant als glorierets, entre els quals es trobava Guillem, sargento infantil i alumne de la nostra escola; i per la vesprada hem participat a la tradicional Processó del Trasllat pels carrers del Centre d'Alcoi.

Ja s'apropen les festes!!! Este matí hem participat a la Glòria interpretant Turista, Guillermón i la Danza Colorista.